Salg og service


Bliv en skarp sælger

Sælg ikke katten i sækken
Salg og service er to sider af samme sag. Det er afgørende, at vi i vores arbejde med kunder forstår, at god service fører til et godt salg. Vores kunder skal have en god oplevelse fra start til slut – for så kommer de igen.

Al adfærd er kommunikation,

Læs mere >

Livet som selvstændig / freelancer

Livet som selvstændig er på mange måder forskelligt fra den klassiske arbejdsform med kolleger og chefer. Selvstændigheden og frihedsgraderne i arbejdet i hverdagen er ofte de vigtigste grunde til, at selvstændige har valgt denne form for arbejdsliv.

Frihed og selvdisciplin
Der er mange ting, som den selvstændige selv skal stå for, fx tilrettelæggelsen af arbejdet,…

Læs mere >

Salg i kundecenteret – kunden i centrum

Salg og service – to sider af samme sag
Det er afgørende, at vi i vores arbejde med kunder forstår, at god service fører til et godt salg. Vores kunder skal have en god oplevelse fra start til slut, og vi skal gøre os umage med at sætte vores kunder i centrum.

Målgruppe
Kurset er for dig,…

Læs mere >

KAM – et grundlæggende værktøjsbaseret kursus for Key Account Managere

Fokus på relationer og nøglekunder
Det er yderst værdifuldt at have fokus på relationerne til vores nøglekunder, når vi skal styrke muligheden for øget omsætning og indtjening. Det er afgørende at forstå, hvilke af vores kunder der er de vigtigste, og hvilke dele af vores arbejde der skaber mest værdi, så vi kan sørge for at sætte rigtigt ind over for kunderne på de rigtige parametre….

Læs mere >

For salgsledere: Effektiv salgsledelse + Coachende salgsledelse

Form
Kurset strækker sig over 2 dage og består af Effektiv salgsledelse og Coachende salgsledelse.

Målgruppe
Salgsledere, som vil styrke deres medarbejderes kompetencer inden for salg og service, og som vil optimere deres egne evner inden for salgsledelse.

Udbytte
Lederen opnår teknikker til at coache og vejlede medarbejdere i salg og service….

Læs mere >

For sælgere: Praktisk salg + Målrettet salg

Form
Kurset strækker sig over 2 dage og består af Praktisk salg og Målrettet salg.

Målgruppe
Sælgere, som har behov for indsigt i salgets faser og forståelse for kunders adfærd, og som ønsker at nå bedre resultater i deres daglige salgsarbejde.

Udbytte
Sælgerne vil få et fagligt højt niveau inden for salg og service og vil opnå mere effektive og kundevenlige salgssituationer….

Læs mere >