Planlægning, Effektivitet, Målsætning


Pust til din personlige power

Pssst … lad mig fortælle dig en hemmelighed: Du er mere værd, end du tror, og du kan mere, end du tror.

Vil du gerne kunne brænde igennem, sige dine meninger højt og sprudle af energi? Men oplever du, at du lige mangler det sidste?

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lære,…

Læs mere >

Nå i mål med dine planer

Sæt handling bag holdning
Vil du gerne kunne sætte dig et mål og nå det – samtidig med, at du sprudler af energi? Men oplever du, at du lige mangler det sidste? Det er ikke nok at have en holdning til, at du vil nå i mål. Du skal sætte handling bag din holdning.

Vi ved først,…

Læs mere >

Har du tid et øjeblik?

I tide og utide
Der findes fortid, nutid, fremtid, ventetid, juletid, måltid, betænkningstid, istid og agurketid – i princippet er der jo ikke andet end tid. Spørgsmålet er bare, hvordan vi bruger den. Bliv bevidst om, hvor tiden bliver af. Bryd de dårlige vaner, og få styr på din tid og dine daglige gøremål.

Her er et kursus,…

Læs mere >

Giv din effektivitet et boost

Prioritering og overblik
Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene er en af de væsentligste årsager til stress og jag. Bryd de dårlige vaner, og få styr på din tid og dine daglige gøremål.

  • Har du svært ved at prioritere dine opgaver?
  • Bliver du hele tiden forstyrret af kolleger eller af telefonen?

Læs mere >

Sæt strøm til dit netværk

Styrk relationen til andre mennesker
Vi netværker alle sammen hele tiden, uden vi måske lægger mærke til det. Vi kender nok altid nogen, som kender nogen, som kender … Hvis du mere bevidst og målrettet sætter strøm til dit netværk, vil du opdage, at det er både sjovt og givtigt at have et godt netværk. Det handler om at skabe og styrke relationer til andre mennesker….

Læs mere >

Sæt gang i din kreativitet

Idéer og vanetænkning
Har du trænet din kreativitet for nylig? Det er med kreativiteten som med kroppen – den skal trænes og vedligeholdes for at blive stærk og smidig. Vores hjerne er indrettet til at tænke det, den plejer – ganske enkelt fordi det er det letteste – og det kan være svært at bryde ud af de vanlige tankemønstre,…

Læs mere >

Hold kursen – med mål, holdninger og handlinger

Velkommen til et lavpraktisk kursus, hvor du er i centrum.

Målgruppe og udbytte
Dette kursus er for dig, der har brug for værktøjer til at kende dine egne motivationsfaktorer, så du sikrer dig at flytte dig selv som menneske, samtidig med at du er tro mod dig selv. Du lærer at skabe overblik over de vigtigste indsatsområder i dit liv,…

Læs mere >