APOSTROF på Christiansborg

APOSTROF er fast leverandør til Christiansborg

APOSTROF har siden 2003 været fast leverandør til Christiansborgs Sprogtjeneste, som blandt andet udbyder sprogundervisning til vores folkevalgte politikere.

Karina Dröscher har gennem årene haft ansvaret for undervisningen i fransk til alle politiske partier i Folketinget – lige fra de menige folketingsmedlemmer til ministrene i de forskellige ministerier.

Igennem individuelt tilpasset undervisning underviser Karina den enkelte politiker i fransk sprog, kultur og mentalitet. Hun rådgiver, skriver taler og forbereder møder med fransktalende politiske kolleger, så vores danske politikere kan møde velforberedte op til internationale møder.

Karina træner politikerne i at kunne begå sig på fransk inden for et bredt felt af samfundspolitiske emner, og hun har derfor et solidt fagsprog og et bredt ordforråd inden for de fleste politiske områder.

Kontakt APOSTROF, hvis Karina Dröscher skal hjælpe jeres virksomhed inden for det franske felt.

Udtalelse fra Margrethe Vestager

Udtalelse fra Anders Fogh Rasmussen

APOSTROF kan fungere som jeres French Connection

Har I brug for kontakt til en fransktalende virksomhed, og taler I ikke selv sproget, tilbyder Karina Dröscher fra APOSTROF at være kontaktperson og repræsentant både skriftligt, telefonisk, under rejser og til møder.

Karina Dröscher taler flydende fransk og kender franskmændenes kultur og tankegang. Hun kan begå sig i forhandlingssituationer med et rigt fagligt ordforråd og stærke forhandlingskompetencer.

Frankrig – en vigtig handelspartner for Danmark
Frankrig er Danmarks femte største handelspartner, men det franske marked har i danske virksomheder i mange år haft ry for at være svært at råbe op. En del af forklaringen på dette er mangel på indsigt i fransk sprog og ikke mindst indsigt i fransk mentalitet.

Vi skal indfinde os under den franske kultur og arbejdsmentalitet, hvis vi vil have held med vores handler og aftaler med franskmændene. Det er nemlig af afgørende betydning for handel, samarbejde og positive resultater, at vi møder franskmændene på en måde, som ikke giver misforståelser mellem de to nationaliteter.

Fransk sprog – det afgørende gram på vægtskålen
I institutioner som fx EU og NATO spiller fransk sprog og tænkemåde en stor rolle, hvilket mange danskere med ønsket om at begå sig på de bonede gulve i Bruxelles har måttet sande. Det er næppe tilfældigt, at en kendt tidligere dansk udenrigsminister i 1995 blev vraget til NATO-generalsekretærposten med henvisning til hans manglende kendskab til fransk. Anderledes gik det som bekendt i 2009, hvor Danmarks tidligere statsminister fik posten, blandt andet fordi man kunne bifalde hans enestående evner til at forhandle – og så endda på flydende fransk. Og her havde APOSTROF en lille fransk finger med i spillet …

Ring og hør mere om, hvor APOSTROF kan være bindeleddet mellem jeres virksomhed og Frankrig.