Bliv ven med din søvn

Uden søvnkvalitet – ingen livskvalitet
Vi sover næsten 1⁄3 af vores liv, og det er afgørende for menneskers trivsel, at vi sover godt. Søvn er et fundamentalt menneskeligt behov, og uden søvn kan vi ikke (over)leve. God søvn betyder meget for vores helbred og velbefindende, men desværre svinger kvaliteten af mange menneskers søvn rigtig meget, og mange døjer med søvnproblemer i deres liv.

Målgruppe
Dette kursus er for dig, der gerne vil have en god og dyb søvn, men som ofte oplever søvnløse nætter eller problemer med at falde i søvn, fordi du har tankemylder, eller fordi noget andet tynger dig i dit liv.

Udbytte
Du får viden om menneskets søvnstadier, og du lærer at bruge nogle simple teknikker til at falde i søvn om aftenen, eller når du på uforklarlig vis vågner midt om natten, så du opøver evnen til at sove en god nat igennem. Du vil lære at blive ven med din søvn.

Indhold
Vi ser på, hvordan hjernen fungerer under søvnens forskellige faser. Denne viden skal vi bruge til at lære vores egne søvnmønstre bedre at kende, så vi kan sætte ind de rigtige steder for at forbedre vores søvnkvalitet. Kurset er en afveksling mellem små teoretiske oplæg og refleksions- og meditationsøvelser, der skal skærpe dit fokus på lige præcis dine søvnudfordringer. Du laver også en klar handlingsplan for, hvad du konkret kan gå hjem og gøre med det samme for at forbedre din søvn.

Vi kommer blandt andet ind på:

  • Søvnens forskellige faser
  • Døgnrytmer, søvnmønstre og søvnritualer
  • Konsekvenser ved manglende søvn hen over tid
  • Søvn og stress
  • Det levede livs oplevelser og den mentale balance
  • Søvnpres og søvnstress – to grundlæggende faktorer, som spiller ind på søvnen
  • Søvnproblemer – bryd den onde cirkel
  • Søvn, tanker, følelser og personlighed
  • Teknikker til at sikre en dyb og dejlig søvn – hver nat!

BEMÆRK: Vi har mulighed for at trække Danmarks førende søvnekspert ind efter dette kursus, hvis der er deltagere, som har særlige søvnproblemer. Ring og hør nærmere om denne helt unikke mulighed.

Pris og praktisk

PRIS:
Vi giver altid en fast pris på en opgave for jer.

PRAKTISK:
Alle arrangementer afholdes hos jer, og vi kommer gerne rundt i hele Danmark.

Vi sammensætter gerne elementer fra de enkelte kurser og skræddersyr et kursus, som passer præcis til jer.

KONTAKT APOSTROF:
Mail: kontakt@apostrof-2021.local
Telefon: (+45) 26 25 26 22.